2007/09/30

Odhalení QuickSharea

Víte o tom že si QuickShare barví hlavu? Že je od přírody rezavej? Jestli ne tak mrknete na tyhle fotky:



quick jako technobuzna



Quick řádí v klubu



Quick se fotí na samospoušť



Quick nam ukazuje jak ma krasne oholene podpazi

2007/09/28

Tak jsem se dočkal

     Starou jsem nechal na benzine a ujel. A nyní mám novou lepší,hezčí, prvotřídní.Ani že je černá mi nevadí. Je to můj novej miláček. Už ji nepustím z ruky holku moji mobilní.

     Tak jsem vás možná trochu navnadil ale opět je to jinak. Jak už asi chápete svou kapsu,ruku a ucho jsem opatřil novým mobilním telefonem. Poté co jsem o starý ale přesto skoro nový Sony Ericsson K750i přišel na benzinové pumpě spolu s veškerými doklady a zlaťáky jsem začal šetřit na nový. Starého mi je líto ale doufám že ho někdo používá jak se patří a že na něj není zlý. Ještě než vám představím můj nový mobil vám chci říct ( vlastně spíše napsat ) , že jsem si ho objednával přes internet z obchodu www.mobilni-telefony-biz.cz a jim trvalo 3 týdny mi ten mobil poslat. A to nemluvím o 2 neúspěšných objednávkách předtím. Na email mi chodili od tohoto obchodu maily, jako že zítra odesíláme, poté že není skladem atd. Když jsem to sečetl musel jsem jim napsat 6 emailů než jsem je donutil mi ten mobil poslat.

     A nyní k mobilu. Je to Sony Ericsson W950i. Recenzi o něm si můžete přečíst zde. Nebudu vám ho popisovvat když jsem sem dal oodkaz na recnzi. Snad jen povím, že s ním jsem spokojený.  A nyní snad už jen fotka:

2007/09/21

No konečně

     V útery 18. září jsem se pěkně zapotil, protože jsem maturoval. Opravoval jsem český jazyk a literaturu kterou jsem v první termín opravdu nezvládl.
    
     Celou noc jsem nespal, nervy jako hrom. Ještě k tomu když člověk ví že v pondělí to z šesti lidí 3 neudělali a jdou maturovat za rok. Posledních 14 dní jsem se na maturitu připravoval docela dost a tak jsem si i hodně věřil. Ale věřil jsem si i na první termín a nedopadlo to. Byl jsem dost nervní. Přišlo rovných 12 hodin a já šel na řadu. Levou rukou od srdce jsem hrabal v pytlíku a vytáhl jsem si otázku č.25. Chvíli jsem nechápal jak si můžu vytáhnout 25ku když bylo jen 21 témat. Vytál jsem si otázku: Nejvýznamnější český spisovatelé a psaní i/y a s/z. Na potítko mi paní učitelka donesla otázky a vše mi vysvětlila. A pak už to bylo jen na mě. Za 15 minut na potítku jsem popsal zhruba celý list A4. Pak jsem došel na místo kde mě obsedli učitelé a už sem měl povídat. Vybral jsem si J.A.Komenského a tak jsem mluvil a mluvil a mluvil. Na pár podotázek jsem také odpověděl správně. Horší byla mluvnice. Neříkejte že si ještě pamatujete vyjmenovaná slova? Tak to jsem vysvětlil tak že mě nikdo nechápal. Uplynulo dalších 15 minut a bylo hotovo. S dobrým pocitem jsem odkráčel ze třídy a šel jsem na chvíli domů. O půl 3 jsem se vrátil do školy pro výsledky. S vyhlašováním jsem šel na řadu jako první. Pan Ředitel řekl: Pan Frank opakoval zkoušku z českého jazyka literatury. Opravná zkouška proběhla v pořádku a známka je 3, dále z řídících systému také 3, z angličtiny 3, z elektroniky 4 a z praxe 3. celkově prospěl. V tu chvíli jsem is hlasitě oddychl a už jen čekal až mi dají do ruky vysvědčení zároveň s elektrikářskou vyhláškou č.50. a mohl jsem jít domů. A dál? No šel jsem to zapít se spolužákem a večer ještě jednou se ségrou a švagrem Dastym, ve čtvrtek s turistama a na majlant a dnes nebojte půjdu také. Čau a sílu bratři.

2007/09/11

Moje sbírka pivních tácků

Každá něco sbírá a kdo říká že nikdy nic nesbíral tak to sbírá doteď. Někdo sbírá masožravky viď Hudy? Někdo zase známky,etikety,cukry, svoje zuby nebo hokejový,fotbalový a já už nevím jaký všechny kartičky nebo průšvihy. Já sbírám pivní podtácky.

     Tyto papírový talířky na který si pokládáme sodovku sbírám už skoro 4 roky. Zezačátku to šlo lehce protože kam sem přišel tam byl ten co sem ještě nemel ale postupem času se to zhoršovalo až přišla krize, jakou prožívám poslední dobou že všechny už mám a nic nového. Sbírání pivních tácku není nic jednoduchého, když si vzpomenu jak jsem byl v roce 2003 v Itálii jako začínající sběratel a zároveň i začínající angličtinář tak pro mě byl docela problém si říct o pivní tácek. Spojením rukou, nohou a slov beer, table, paper se mi to nakonec povedlo ale byla to dřina. Možná si někdy v důchodu udělám web jako např. tento ve kterém budu sdružovat všechny moje tácky a třídit je podle pivovarů,zemí atd. Od podlední rekapitulace mých tácků jich mám celkem 441 z toho 103 kulatých, 226 hranatých a 72 v různých tvarech, což už docela ujde.


tak tady jsou holky moje



a tohle je můj nejoblíbenější